GEMEENSCHAP CORONIE BLIJ MET BIJDRAGE GONSALVES TIJDENS BBS-ACTIE

GEMEENSCHAP CORONIE BLIJ MET BIJDRAGE GONSALVES TIJDENS BBS-ACTIE

PALU-parlementariër Cleon Gonsalves heeft de vorige week ervoor gezorgd dat tijdens de actie van de Organisatie van Bus- en Boothouders in Suriname (BBS) leerlingen en leerkrachten die afhankelijk zijn van het schoolvervoer wel vervoerd konden worden.

“Het algemeen beeld binnen de Surinaamse samenleving over de inzet van onze parlementsleden laat zien dat er nog veel ruimte is tot verbetering. Veel gehoorde kritiek is dat de parlementariërs over het algemeen onzichtbaar zijn wanneer de nood het hoogst is. Gelukkig zijn er heel soms nog positieve uitzonderingen”, zeggen bewoners van Coronie in gesprek met GFC Nieuws.

“Terwijl de afgelopen week in zijn geheel een verloren week dreigde te worden voor vooral de districtskinderen heeft Gonsalves getoond een vertegenwoordiger te zijn voor het totaal district. Ook wij die aan geen enkele politieke partij verbonden zijn mochten onze dierbaren meesturen met de door hem geregelde bus. Volksvertegenwoordiger bedankt”, aldus de reactie van een opgeluchte burger van Coronie.

Facebook Comments